By - dakouser

waarom zou ik kiezen voor DAKO?

Waarom kiezen voor DAKO?

Leovegas

DAKO staat voor kwalitatieve trainingen, advies op maat en uiteraard persoonlijke begeleiding. Dat maakt DAKO niet uniek, nagenoeg alle aanbieders van mindfulness hebben deze eigenschappen. Vooral omdat dit is waar de klanten naar op zoek zijn. Mindfulness begint met het leren van de manieren waarop je het leven aan kunt passen om zo meer uit het leven te halen. DAKO is dan slechts een van de vele aanbieders van trainingen, maar wel een van de aanbieders met een lange lijst met succesverhalen. En dát maakt ons uniek.

Peter, 42 jaar, werd geleefd door zijn baas

Laten we eens kijken naar Peter. Toen hij 38 was, kwam hij naar DAKO toe nadat hij gehoord had over de mogelijkheden die we aanbieden. Hij werkte van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in de bank en nam zijn werk in de weekenden mee. De druk die hij ervaarde, bleek niet direct van het werk zelf te komen. Het waren de bazen en de deadlines die ervoor zorgden dat Peter het gewoon even niet meer zag zitten.

We hebben met Peter gesproken, getraind en we hebben hem persoonlijk begeleid bij de stappen die hij wilde zetten. Dat dit zo rigoureus werd, wisten we van tevoren niet. Na een aantal maanden besloot Peter zijn baan op te zeggen bij de bank en begon hij zijn eigen winkel in kinderkleding. Dit is op dit moment een van de grootste ondernemingen in Nederland op het gebied van kleding voor kinderen. Peter zag tijdens zijn trainingen dat zijn droom helemaal vergeten was toen hij koos voor een grote baan bij een bank, en dat zijn creatieve en ondernemende kant hard onderdrukt werd. De kinderkleding is nu zijn passie. Hij werkt er echt niet minder om, maar hij geniet veel meer van elk moment, waardoor het een stuk leuker geworden is.

Maria, 29 jaar, besloot wél verder te gaan

Maria, een jongedame uit Portugal, was vijf jaar geleden naar Nederland gekomen om te studeren. Dit liep uit op niets. Ze vond een vriend en nadat de heimwee steeds verder aangewakkerd was, werd zij naar DAKO gestuurd. Na een aantal gesprekken en trainingen, merkte Maria op dat ze helemaal niet terug wilde naar Portugal, maar dat ze ongelukkig was met de huidige situatie. Ze besloot om alles om te gooien. Ze besloot te verhuizen zodat ze op zichzelf kwam te wonen, en ging verder met haar studie. Ze heeft nog altijd de relatie met haar vriend, maar heeft baat gehad bij de extra ruimte die ervoor gezorgd heeft dat haar eigen ontwikkelingen alle kanten op kunnen. Maria is tegenwoordig bij ons in dienst als persoonlijk begeleidster van de mensen die vanuit het buitenland naar Nederland gekomen zijn. Zij heeft ervaring met de situatie en de talen, en kan de mensen verder helpen die het idee hebben dat zij gestrand zijn. Wil je meer weten, stel dan je vraag direct aan Maria in het contactformulier op de website.